پاورپوینت آماده: بررسی ميكروبيولوژي مواد غذايي و فساد ميكروبي فساد ميكربي شير و گوشت و|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-floating

پاورپوینت آماده: بررسی ميكروبيولوژي مواد غذايي و فساد ميكروبي فساد ميكربي شير و گوشت و

دانلود بهترین فایل پاورپوینت آماده: بررسی ميكروبيولوژي مواد غذايي و فساد ميكروبي فساد ميكربي شير و گوشت و
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
پاورپوینت آماده: بررسی ميكروبيولوژي مواد غذايي و فساد ميكروبي فساد ميكربي شير و گوشت و

پاورپوینت-آماده-بررسی-ميكروبيولوژي-مواد-غذايي-و-فساد-ميكروبي-----فساد-ميكربي-شير-و-گوشت-و

فرمت فایل:     پاورپوینت

تعداد صفحات:   23

 

 

  • اجزائ اصلي شير
    • آب، چربي، پروتئين، لاكتوز
  • اجزاء جامد شير
    • شير گاو بطور نمونه:
      • چربي ) (3.7%
      • پروتئين (3.4%)
      • لاكتوز (4.8%)
      • كل جامدات (12.7%)
    • تركيب دقيق تابع پارامترهاي مختلفي مي باشد.
  • بخاطر كيفيت تغذيه اي، pH معتدل  و فعاليت آب بالا شير محيط بسيار مناسبي براي رشد ميكربها است.
  • شير داراي برخي تركيبات ضدميكربي است ولي غلظت آنها در شير پايين است.
  • منابع ورود ميكرب به شيرخام:
    • گاو
      • داخل (نوع و تعداد ميكربهاي وارد شده از اين طريق بستگي به سلامت گاو دارد)
      • محيط اطراف (بستگي به فصل دارد و مي تواند از منابع مختلفي وارد شود)
    • تجهيزات شيردوشي و انتقال شير
  • استفاده از روشهاي بهداشتي در عمليات دامداري روش كاهش بار مبكربي شير خام است.

 

  • اثر غفلت در تميز و ضوعفوني كردن تجهيزات
    • بعضي اوقات
      • باعث ورود تعداد زيادي باكتري با سرعت رشد بالا و حساس در برابر حرارت و مواد ضدعفوني كننده در شير مي شود (چرا؟)                                   
    • اكثر اوقات
      • باعث ورود ميكربهاي با سرعت رشد كند و مقاوم به حرارت در شير مي شود (چرا؟)
    • اثر دماي انتقال و نگهداري شير بر روي فلور ميكربي شير خام
      • در كشورهاي صنعتي فلور ميكربي شير خام را عمدتا ميكربهاي از نوع Psychrothrophتشكيل مي دهد

 

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: پاورپوینت آماده: بررسی ميكروبيولوژي مواد غذايي و فساد ميكروبي فساد ميكربي شير و گوشت و ماهي 23 اسلاید

مطالب مرتبط

پاورپوینت آماده: بررسی ميكروبيولوژي مواد غذايي و فساد ميكروبي فساد ميكربي شير و گوشت و


بررسي شبيه سازي و تاريخچه آن

بررسي فشار و تکنولوژي حس کردن فشار و مروري بر سنسورهاي فشار و انواع و کاربردهاي آنها

بررسي نماهاي ساختمان و انواع و عناصر آن و مروري بر تميز کردن نماهاي ساختماني

بررسي ويژگيها و وظايف و ابزار طراح و محوطه ساز و مروري بر نمونه هاي طراحي فضاي سبز شهري

بررسي شهرسازي در عصر صفوي و اقدامات شاه عباس در شهرسازي و مروري بر شکوه و طراحي شهري اصفهان

بررسي ورزش واليبال و تاريخچه و قوانين و تکنيکها و ابزار آن

بررسي آسيبهاي ورزش دو و ميداني و درمان آنها

بررسي مباني نظري تجارت الکترونيکي و تاريخچه و فلسفه و مراحل و مزاياي آن

بررسي شوش و تاريخ و اثار تاريخي و معابد و سفال شوش

بررسي کربوهيدراتها و دسته بندي و ساختار آنها

پاورپوینت آماده: اندازه گيری حلاليت سه تايی ايزومرهای ساختاری بوتانل در دی اکسيد کربن فوق بحرا

پاورپوینت آماده: خلاصه کتاب مديريت منابع انساني تالیف دكتر اسفنديار سعادت 288 اسلاید

پاورپوینت آماده: بررسی مشخصات آثار ادبی سبک ناتوراليستي 17 اسلاید

پاورپوینت آماده: پروژه آشنايی با معماری معاصر – بررسی زندگینامه و آثار دانیل ليبسکيند

پاورپوینت آماده: بررسي رشد بهره وري نيروي كار در بانكداري الكترونيك كشور 36 اسلاید

پاورپوینت آماده: بررسی انواع ماهیان خاویاری – زندگی و بیولوژی ماهیان خاویاری 19 اسلاید

پاورپوینت آماده: بررسی معماری اسلامی گرمابه 41 اسلاید

پاورپوینت آماده: بررسی بیماری لنگش یا التهاب لایه های سم در گاوهای شیری 35 اسلاید

پاورپوینت آماده: بررسی انواع مقیاس های درجه بندی 14 اسلاید

پاورپوینت آماده: بررسی فرهنگ و معماری هند 24 اسلاید