پاورپوینت آماده: بررسی سیستم حسابداری مطالعه موردی (شرکت بوکر جونز)|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-floating

پاورپوینت آماده: بررسی سیستم حسابداری مطالعه موردی (شرکت بوکر جونز)

دانلود بهترین فایل پاورپوینت آماده: بررسی سیستم حسابداری مطالعه موردی (شرکت بوکر جونز)
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
پاورپوینت آماده: بررسی سیستم حسابداری مطالعه موردی (شرکت بوکر جونز)

پاورپوینت-آماده-بررسی-سیستم-حسابداری-----مطالعه-موردی-----(شرکت-بوکر-جونز)

فرمت فایل:     پاورپوینت

تعداد صفحات:   26

 

 

  • جوو ذرت آسیاب می شودو با مخمرهایی خمیر این مواد تخمیر می شود مواد قندی و سایر مواد شیمایی به آن افزوده می شود و به مرحله بعدی تولید می روند.
  • در مراحل تولید ویسکی ، مرحله ای است به نام "پیری"(مایع تلخ  و بی رنگ آماده شده باید مدتها  در بشکه های مخصوص باقی بماند تا طعم و کیفیت مناسبی پیدا کند و به ویسکی تبدیل شود  و این نگهداری در بشکه های مخصوص یک ضرورت در فرآیند تولید ویسکی است و تا دوسال نیز طول می کشد)  هزینه انباشته شده در محصول قبل از ورود به بشکه  50گالن  شامل مواد مستقیم ،غیرمستقیم و کارانجام شده در فرآیند تولید حدود 0/52دلار در هر گالن است . حجم تولید در طی سالهای 1957 لغایت 1960 ، 43/000 بشکه بوده و تمام هزینه ها در طی این مدت در نمابرگ 2 نشان داده شده است.

 

 

جنس بشکه هایی که درآن مواد ویسکی نگهداری می شود جنس خاصی است و دارای لایه هایی است  تا کیفیت محصول در حد قابل قبولی باقی بماند و از آنجا که بشکه های ”پیری" یک عامل مهم وتعیین کننده در طعم وکیفیت نهایی محصول خواهد بود جونز در فرآیند تولید برای هر بشکه 50 گالنی31/5 دلار هزینه ثبت کرد و بشکه های قدیمی در شرکت بوربن مجددا مورد استفاده قرار نمی گیرد و لذا بشکه های قدیمی به قیمت 0/5 دلار فروخته شد به نمایندگی های مجاز فروش.

نیمی از بشکه های پر شده در فضای بازدر محل خاصی نگهداری و نیمی دیگر نیز در قسمتی از ساختمان کارخانه در قالب انبار نگهداری می شد.

 

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: پاورپوینت آماده: بررسی سیستم حسابداری مطالعه موردی (شرکت بوکر جونز) 26 اسلاید

مطالب مرتبط

پاورپوینت آماده: بررسی سیستم حسابداری مطالعه موردی (شرکت بوکر جونز)


بررسی هنر و معماري دوره اشكاني

پروپوزال آماده رشته مهندسی کشاورزی گرایش تکنولوژی مواد غذائی در خصوص افزایش کیفیت آرد تولیدی کارخانه

بررسی قوه قضائيه و لزوم توجيه راي در دادگاههاي بلژيك

بررسی نگهداري هويج در سردخانه و درجه حرارت مطلوب و رطوبت نسبي و گردش هوا و بسته بندی

بررسی نقش هنر و معماری اسلامی در مسجد جامع ورامین

بررسی نقش مسكن در جامعه امروزي و سياست‌هاي برنامه‌هاي دوم و سوم کشور

بررسی جایگاه و نقش مذهب در سلامت روان

بررسی نقش شعر در افزايش خلاقيت و پرورش هوش هيجاني كودكان

بررسی نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی

بررسی نقش و تاثیر بسته‌بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده)

پاورپوینت آماده: بررسی آزمونهاي شخصيت – بررسی آزمون MBTI – شامل 33 اسلاید

پاورپوینت آماده: بررسی مرابحه و مرابحه برای سفارش دهنده خرید 31 اسلاید

پاورپوینت آماده: بیوگرافی و آثار میس ون در روهه 28 اسلاید

پاورپوینت آماده: بررسی ميكروبيولوژي مواد غذايي و فساد ميكروبي فساد ميكربي شير و گوشت و

پاورپوینت آماده: اندازه گيری حلاليت سه تايی ايزومرهای ساختاری بوتانل در دی اکسيد کربن فوق بحرا

پاورپوینت آماده: خلاصه کتاب مديريت منابع انساني تالیف دكتر اسفنديار سعادت 288 اسلاید

پاورپوینت آماده: بررسی مشخصات آثار ادبی سبک ناتوراليستي 17 اسلاید

پاورپوینت آماده: پروژه آشنايی با معماری معاصر – بررسی زندگینامه و آثار دانیل ليبسکيند

پاورپوینت آماده: بررسي رشد بهره وري نيروي كار در بانكداري الكترونيك كشور 36 اسلاید

پاورپوینت آماده: بررسی انواع ماهیان خاویاری – زندگی و بیولوژی ماهیان خاویاری 19 اسلاید