پاورپوینت آماده: بررسی سیستم حسابداری مطالعه موردی (شرکت بوکر جونز)
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 26
- جوو ذرت آسیاب می شودو با مخمرهایی خمیر این مواد تخمیر می شود مواد قندی و سایر مواد شیمایی به آن افزوده می شود و به مرحله بعدی تولید می روند.
- در مراحل تولید ویسکی ، مرحله ای است به نام "پیری"(مایع تلخ و بی رنگ آماده شده باید مدتها در بشکه های مخصوص باقی بماند تا طعم و کیفیت مناسبی پیدا کند و به ویسکی تبدیل شود و این نگهداری در بشکه های مخصوص یک ضرورت در فرآیند تولید ویسکی است و تا دوسال نیز طول می کشد) هزینه انباشته شده در محصول قبل از ورود به بشکه 50گالن شامل مواد مستقیم ،غیرمستقیم و کارانجام شده در فرآیند تولید حدود 0/52دلار در هر گالن است . حجم تولید در طی سالهای 1957 لغایت 1960 ، 43/000 بشکه بوده و تمام هزینه ها در طی این مدت در نمابرگ 2 نشان داده شده است.
جنس بشکه هایی که درآن مواد ویسکی نگهداری می شود جنس خاصی است و دارای لایه هایی است تا کیفیت محصول در حد قابل قبولی باقی بماند و از آنجا که بشکه های ”پیری" یک عامل مهم وتعیین کننده در طعم وکیفیت نهایی محصول خواهد بود جونز در فرآیند تولید برای هر بشکه 50 گالنی31/5 دلار هزینه ثبت کرد و بشکه های قدیمی در شرکت بوربن مجددا مورد استفاده قرار نمی گیرد و لذا بشکه های قدیمی به قیمت 0/5 دلار فروخته شد به نمایندگی های مجاز فروش.
نیمی از بشکه های پر شده در فضای بازدر محل خاصی نگهداری و نیمی دیگر نیز در قسمتی از ساختمان کارخانه در قالب انبار نگهداری می شد.
کلمات کلیدی: پاورپوینت آماده: بررسی سیستم حسابداری مطالعه موردی (شرکت بوکر جونز) 26 اسلاید